Εταιρικο Προφιλ

Εταιρία

Η LOGICTAX ιδρύθηκε το 1992 με βάση την πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της και από την ανάγκη της αγοράς για “εξειδίκευση” με σκοπό την παροχή ποιοτικών φοροτεχνικών,λογιστικών,μηχανογραφικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, και την ολοκληρωτική υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις τρέχουσες προκλήσεις.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Η LOGICTAX προσαρμόζεται στις προκλήσεις κάθε εποχής και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αντεπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουμε όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με την παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης και των κατάλληλων εργαλείων, προετοιμάζουμε και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις, με στόχο τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων.

Το ιδιαίτερα αξιόλογο, ικανό και δραστήριο επιστημονικό προσωπικό της LOGICTAX, με την προσήλωσή του στο όραμα και τις εταιρικές αξίες που διέπουν την πάνω από 20ετή επιτυχημένη πορεία μας, συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και είναι σε θέση να εξασφαλίσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα – ακεραιότητα –επαγγελματισμός, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος.